пʼятницю, 18 березня 2011 р.

Конкурс шкільних проектів у Залізничному районі м.Львова

Дорогі друзі!
Вчора учасники нашого проекту стали призерами конкурсу шкільних проектів у номінації "Найкращий мережевий проект". Це - наша з вами спільна перемога і вагоме досягнення. Честь захищати наш проект випала учням 2- х класів НВК "Гроно" та учням 2-х класів СЗШ №77 м.Львова. Марічка, Іванко, Юля та Олексій, ми знаємо, як ви хвилювались. Але ваш чудовий виступ не залишив байдужими глядачів у актовому залі, де відбувався захист! Аплодисменти підтвердили, що наша з вами робота мала справжній успіх! Вітаємо з цим УСІХ учасників проекту!!!

А ось наш фоторепортаж про те, як відбувався захист. Про це розповідають учасники конкурсу:

Спочатку ми поспілкувалися у програмі SKYPE, щоб ще раз з'ясувати, хто які слайди наших презентацій буде представляти, в який спосіб ми донесемо до наших слухачів ідею проекту. Юля Лабай і Олексій Кушаков спілкувалися з Марічкою Чаплею та Яртимом Іваном. А інші наші однокласники давали поради і підтримували тих, хто готував виступ:

Потім  закінчились уроки, і ми  поїхали у СЗШ №65 м.Львова. Там, в актовому залі збирались усі учасники конкурсу.
Ми хвилювались. Але, нарешті, познаймились і потиснули один одному руки! Ми згадали, що Іванко викладав у нашому блозі своє дослідження про хліб у наших магазинах, Юля складала казку про Колобка, Олексій робив малюнки та готував розповідь про "юрашики", а Марічка.... ну,  Марічка, напевне. виклала найбільше матеріалів у нашому блозі:) Її повідомлення ми всі читали залюбки багато разів!

Але, хоч ми і хвилювались, все одно дуже раді були знайомству, посміхались один одному:)
І ось нарешті оголосили наш виступ! На сцені - великий екран, мікрофон, за допомогою проектору бачимо на екрані наші презентації. І ми почали розповідати!



Виявляється, це зовсім не страшно - виступати! Навіть,  цікаво!  Ми б з задоволенням виступили ще!
А потім нас нагородили!!! Почесними грамотами! Ці грамоти будуть висіти у наших класах  і нагадувати нам про роботу у нашому чудовому проекті, який ми всі встигли полюбити!!!




Ось так, дорогі друзі, закінчився наш районний конкурс! Хочемо наголосити, що ми підкреслили у своїх презентаціях  те, що разом з нами працювали діти з багатьох куточків України!
Біла Церква, Стрий, Алчевськ, Хмельницький, Фастів! Обнімаємо вас, друзі ,через відстань і сподіваємось, що колись побачимось! Дві школи сьогодні  вже обнялись завдяки роботі у нашому спільному проекті!
А ще ми сказали журі, що конкурси - це, звичайно, дуже добре! Але наш проект навчив нас не змагатись, а дружити і разом досягати спільної мети!

3 коментарі:

  1. Вітаємо і пишаємося Вами!
    Маленькі розумники! Нам дуже приємно чути про Вашу перемогу! Ми дуже хвилювалися за Вас, адже ми - одна спільнота!
    З любов"ю - Ваші друзі із школи №7 м.Стрия

    ВідповістиВидалити
  2. Ми теж вітаємо Вас з перемогою. Нам приємно, що у нас є такі друзі. Ваша пермога - це і наша перемога.
    З повагою і любов'ю - Ваші друзі з міста Алчевськ.

    ВідповістиВидалити
  3. Вітаємо! Ви справжні молодці!!!
    З найкращими побажаннями - ваші друзі з міста Хмельницького.

    ВідповістиВидалити