Я думаю, що Вам це також буде цікаво знати:
1. В Іспанії хліб називають "пан", і ця країна має найбільше видів хліба на землі - 315.
2. У Британії і США найпопулярніший м'який хліб з тонкою скоринкою, який продається нарізаним у пакетах. Цей хліб виготовляють на фабриках, які здатні виробляти до 10 000 буханок за годину.
3. У південній Азії їдять роті та чапаті (різновидності плаского хліба). Їх найчастіше готують їз гірчичного борошна. Інший вид - пурі, тонкий плоский хліб, який смажать, а не печуть і під час смаження дують на нього.
Славчик (2-Б НВК "Гроно")
1. В Іспанії хліб називають "пан", і ця країна має найбільше видів хліба на землі - 315.
2. У Британії і США найпопулярніший м'який хліб з тонкою скоринкою, який продається нарізаним у пакетах. Цей хліб виготовляють на фабриках, які здатні виробляти до 10 000 буханок за годину.
3. У південній Азії їдять роті та чапаті (різновидності плаского хліба). Їх найчастіше готують їз гірчичного борошна. Інший вид - пурі, тонкий плоский хліб, який смажать, а не печуть і під час смаження дують на нього.
Славчик (2-Б НВК "Гроно")
Як цікаво!!! Дякуємо, Славчику!
ВідповістиВидалити